Μελέτες - Κατασκευές - Ανακαινίσεις

Kataskeyes Meletes 2

Μελέτες – Κατασκευές – Ανακαινίσεις

 

Το αρχιτεκτονικό γραφείο μας με πολυετή δραστηριότητα στον χώρο των σκευών αναλαμβάνει κάθε είδους μελέτη και κατασκευαστικό έργο.

Ειδικότερα αναλαμβάνουμε αρχιτεκτονικές μελέτες νέων κτιρίων, διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων, διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου, αναπαλαιώσεις διατηρητέων κτιρίων, ανακαινίσεις κτιρίων γραφείων, καταστημάτων και εκθεσιακών χώρων, αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων.

Δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και σκοπός μας είναι να παραδίδουμε κάθε φορά έργα ποιοτικά και ασφαλή που είναι σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες και με υψηλή αισθητική.

Οι μελέτες και κατασκευές μας είναι σύμφωνες με τα βιοκλιματικά δεδομένα και ενεργειακά πρότυπα. Φροντίζουμε ‘ώστε το κάθε έργο μας να έχει επιπλέον αξία χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους σε συνδυασμό με άριστα υλικά φιλικά στο περιβάλλον.

Πέρα όμως από τις αρχιτεκτονικές μελέτες – κατασκευές, επιβλέπουμε, διορθώνουμε υπεύθυνα και με ταχύτητα σε όποια φάση κι αν βρίσκεται το έργο μας. ‘Έμπειροι συνεργάτες βρίσκονται πάντα κοντά στο οποιοδήποτε πρόβλημα, από την αρχή ακόμα της αρχιτεκτονικής μελέτης έως την παράδοση.

Τέλος οι αρχιτεκτονικές μελέτες – κατασκευές μας είναι σύμφωνες με τον εκάστοτε προϋπολογισμό χωρίς να υπερβαίνουν το κόστος. Το ίδιο συμβαίνει και με τα χρονοδιαγράμματα τα οποία ακoλουθούν πιστά τον αρχικό σχεδιασμό μας.

Ενδεικτικά έργα Ανακαινίσεων

Ενδεικτικά έργα Κατασκευών